Video predstavitev delovanja Bublitz alarmnih sistemov

Video vsebina je v nemškem jeziku.
 
Video vsebina je v nemškem jeziku.

Kako zaščititi vaš dom in večetažne prostore.

Funkcijo alarmnega sistema Bublitz je mogoče razložiti na primeru, ki ga dnevno srečujemo.
Nekega dne so tatovi pri belem dnevu vdrli v hišo družine Virant. Odprli so priprto okno in imeli dostop do vseh prostorov v hiši. Pokradli so denar, dragoceni nakit in družinski prenosni računalnik z vsemi osebnimi podatki. Kar je družini še ostalo, so bile neprespane noči. Da bi se v hiši zopet počutili varne je dal gospod Virant namestiti običajen alarmni sistem. Z veliko dela in truda so bili senzorji za varovanje hiše nameščeni na vsako okno in vrata. Račun za ta alarmni sistem in vsa dodatna inštalacijska dela je bil zelo visok.

Varnost ni nujno draga in vzpostavitev alarmnega sistema ni vedno zahtevno delo!
Z Bublitz alarmnim sistemom lahko zaščitite prostore v več kot petih etažah brez težav in kompleksnih inštalacij. Kar potrebujete je vtičnica.V osnovno alarmno napravo je namreč vgrajen sensor, ki je zelo občutljiv in reagira na spremembe zračnega tlaka in infrazvoka. Če nekdo poiskusi vdreti v zgradbo, te spremembe sprožijo alarm.

Edinstveni alarmni sistemi Bublitz ne oddajajo radijskih ali infrardečih valov in se ne odzivajo na premike v prostoru, pretok zraka ali zvočne frekvence. Sistem omogoča prosto gibanje ljudi in živali po zavarovanih prostorih. Tudi če je okno priprto ali odprto, alarmni sistem odlično deluje. Prav tako je zelo malo motenj zaradi ventilacijskih sistemov. Alarmni sistem Bublitz je mogoče zlahka nadgraditi z dodanim brezžičnim detektorjem dima. Tako alarmni sistem postane še protipožarni. Opcijsko lahko sistem nadgradite še z dodano enoto za klicanje (GSM) od koder se lahko pošiljajo sporočila na poljubne telefonske številke.