Vlomni alarmni sistemi, dodatki in ostalo...

Na naslednjih straneh boste seznanjeni z Bublitz alarmnimi sistemi, dodatnimi možnostmi, s primerjavo osnovnih naprav in prednostih kupca.

Katalog s podrobnejšimi informacijami lahko naročite po e-pošti info@bublitz-alarm.si.

 

Bublitz alarm B1

Alarmni sistem Bublitz smo razvili za vašo varnost. Uporabili smo tehnologijo naslednje generacije. Alarmni sistemi Bublitz namreč ne potrebujejo nobene električne napeljave ali senzorje, ki bi bili nameščeni po celotni zgradbi. Prav tako ne potrebujete nobene dodatne montaže in inštalacije. Če želimo, da imamo zavrovane vse prostore zadošča le to, da so preko zraka povezane z varnostno napravo. Pri tem tudi ni pomembno kako velika je vaša stavba in koliko nadstropij ima.

Širjenje požara

Zaradi hitrosti s katero se požar širi, imate le tri minute, da odidete iz zgradbe!

Primerjava B1 in B2

Medsebojna primerjava alarmnih sistemov Bublitz Alarm B1 in Bublitz Alarm B2

Bublitz alarm B2

Ta edinstvena alarmna naprava se lahko prek radijskega javljalnika dima istočasno uporablja kot naprava za javljanje dima in kot naprava za javljanje požara. Glasna sirena (110dB) bo prebudila tudi tiste z najbolj trdnim spancem, prek samodejnega telefonskega izbirnika pa se takoj prikliče na pomoč.

Prednosti naših sistemov

Naši alarmni sistemi vam nudijo zaščito pred vdori v celotnem zavarovanem prostoru.

Dodatna oprema

Dodatna oprema je opcijska in se lahko uporabi v kombinaciji z Bublitz alarmnimi sistemi. V kolikor bi želeli ponudbo posamezne opreme, nam prosimo pišite na info@bublitz-alarm.si.